Personvern

 

Personvernerklæring for Ledelse & Lederskap og OsloExecutive.no

Tillit er av viktig, og vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Her kan du lese hvordan vi håndterer data du legger igjen ved besøk på nettsidene og mottak av nyhetsbrev.

Abonnement på epostlevert nyhetsbrev Ledelse & Lederskap

Dersom du har meldt deg på Ledelse & Lederskaps nyhetsbrev vil du noen ganger i året få en epost med en eller flere artikler. Nyhetsbrevet sendes ut ved hjelp av MadMimi (se mer om dette lenger ned).

Listene med epostabonnenter vil aldri bli brukt til annet enn dette formålet.

Skulle du ønske å melde deg av eller slette din informasjon, er det mulig via lenker i hvert nyhetsbrev.

Personopplysninger og ansvar

Med Personopplysninger menes opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller ip-adresse.

Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven. Datatilsynet fører tilsyn med loven.

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder. For Ledelse & Lederskap og OsloExecutive er Per-Egill Frostmann behandlingsansvarlig.

Hva samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger du selv gir til oss og om bruk av tjenestene våre. Dette inkluderer epostadresser dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

I tillegg har vi tilgang til opplysninger som samles inn via tjenester tilknyttet våre nettsider. Pr i dag (mai 2018) er det denne tjenesten:

Vi oppfordrer deg til å holde deg ajour med tjenestens egen personvernerklæring.

Hva bruker vi opplysningene til?

Med mindre det er særskilt avtalt med deg, vil vi kun bruke dine opplysninger for å levere tjenestene våre som avtalt med deg, generere statistikk og vedlikeholde epostlister.

Dine opplysninger vil ikke deles med andre enn de aktørene som til enhver tid er nevnt over. Et unntak er dersom det pålagt ved lov eller det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av våre tjenester, vil informasjonen vi har lagret om deg kunne utleveres til offentlige myndigheter.

Administrere, rette og slette opplysninger

Dersom noe er feil og du ikke selv kan rette eller slette, ta kontakt med pef @ osloexecutive.no, så gjør vi de endringene som kreves.

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://osloexecutive.no. Ledelse & Lederskap er et nyhetsbrev som sendes ut til abonnenter.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Dersom du velger å abonnere på nyhetsbrevet Ledelse & Lederskap, ber vi om din epost-adresse, fornavn og etternavn. I tillegg registreres din IP-adresse, samt tidspunkt for registrering. Disse dataene overføres til vår mailingliste-partner Mad Mimi som oppgir å lagre sine data på amerikansk territorium. Dataene er tilgjengelig for Mad Mimi såvel som for listeadministrator for Ledelse & Lederskap.

Når du åpner nyhetsbrevet i din epost-klient, vil det som oftest registreres gjennom Mad Mimi-tjenesten. Mad Mimi logger når du åpner eposten, hvor mange ganger du har åpnet den, samt hvilke lenker som klikkes på.

Vi samler inn disse dataene for å gjøre det mulig å sende deg det epostbrevet, samt statistikk for hvordan nyhetsbrevet brukes. Dataene brukes ikke til andre formål. Du kan selv avmelde deg fra listene når som helst, og også be om at dine data blir permanent slettet. Ta kontakt med pef @ osloexecutive.no dersom du ønsker dette.

Kontaktskjemaer

Dersom du bruker kontaktskjemaet for å sende oss forespørsler, mottar vi en epost med innholdet av din forespørsel. Ingen av disse dataene lagres på våre nettsteder, men kan lagres i personlige epostsystemer hos mottaker.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Gjennom tilleggsfunksjoner i WordPress kan andre data samles inn. Vi gjør ikke det.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysningene med noen andre enn de tekniske partnerne som er nevnt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Ledelse & Lederskap

c/o OsloExecutive
pef @ osloexecutive.no
Telefon +47 9186 6134

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har tillit til at våre partner Mad Mimi sikrer at data oppbevares forskriftsmessig. I verste fall vil noen få din epost-adresse samt kunne se ditt bruksmønster for nyhetsbrevet Ledelse & Lederskap.

Våre rutiner for datalekkasjer

Det lagres ikke persondata på Ledelse & Lederskap utover det som er nevnt over om informasjonskapsler, navn på de som kommenterer etc.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente.